Van Balgoy naar Keent vice versa?

Wim, zoon van Johan de Bruijn en zijn tantes Marie (zwarte hoed), Cato (lichte hoed) en Jet.
De schipper is Naad of Gardus Bours?

Al weer een paar maanden geleden werd er een “foto onbekend” op de website van Pagus Balgoye geplaatst. Het is een kleine foto (8.5 x 5.5 cm) uit het archief van Wim Verhoeven. De informatie komt ook van Wim en is niet gevalideerd. Volgens Wim staan op de foto: “Wim, zoon van Johan de Bruijn en zijn tantes Marie (zwarte hoed), Cato (lichte hoed) en Jet. De schipper is Naad of Gardus Bours?”(met vraagteken van Wim). De vraag is wie de namen van de mensen kan bevestigen en weet wanneer de foto is gemaakt? Ook waar de foto is gemaakt is van belang. Als het voor de Maaskanalisatie is, dan zal het wellicht een overtocht zijn van Keent naar Grave, maar na de Maaskanalisatie, die eind dertiger jaren van de vorige eeuw werd afgerond, zal het bootje misschien tussen Keent en Balgoy hebben gevaren. Wie weet hier meer over te vertellen?

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s