Over

PvE_400x400Mijn naam is Piet van Erp, Balgoyse mins, huidwetenschapper en meeste vrije tijd bezig met harmonie en heemkunde.

Deze weblog ben ik begonnen om te vertellen waar ik mee bezig ben en voor mij is dat o.a. mijn dorp en de mensen die er wonen. We hebben weliswaar websites over Balgoy en zijn geschiedenis en we zijn ook druk met sociale media. De websites geven de algemene info en social media-kanalen als Twitter, LinkedIn en Facebook zijn ook heel interessant, maar tegelijkertijd vluchtig. Discussies of conversaties lopen hooguit enkele dagen en daarna zakken ze naar beneden en verdwijnen ze uit het zicht. De artikelen op deze weblog zijn veel blijvender. Zoekmachines indexeren de pagina’s en elke pagina, elk onderwerp is een kans gevonden te worden.

De weblog geeft ook verwijzingen naar interessante websites en social media-kanalen. Een weblog, website en social media versterken elkaar. Zo combineer je de ‘best of different worlds’.

Voor publicaties en andere informatie over mij bezoek ook mijn website:

www.pietvanerp.nl
een website over mijn geschiedenis, mijn dorp en de mensen die er wonen.
Kijk, lees, luister en leer ervan!

5 gedachtes over “Over

 1. Peter Heestermans zegt:

  Hallo Piet,
  Bij toeval op je site gekomen i.v.m. onderzoek naar de stamboom van de familie Heestermans. In een blog met als titel “Burgemeester stond niet bekend om zijn liefdadigheid” heb ik een foto gezien met als bijschrift “Een Zuid-Hollandse familie in Balgoy 1928-1931”.
  Weet jij of een van deze heren Wilhelmus Antonius Heestermans is?

  Like

 2. Joop zegt:

  Betreft foto van zilveren bruiloft Jan (Jacobus) van Erp met Petronella van Laanen. Mijn moeder staat rechtsonder. Pietra of Petronella van Erp. Ooms en tantes ken ik ook wel. Je kunt altijd contact opnemen via e-mail.

  Like

 3. Henk Buijks, oud-streekarchivaris Brabant-NO zegt:

  Beste Piet, mede dankzij jouw blog konden wij een verhaal samenstellen voor een informatiepaneel over de Keentse molen. Dat paneel wordt nog deze zomer geplaatst vlakbij de plek waar de molen heeft gestaan. Wanneer we de datum van de onthulling weten, krijg je een uitnodiging om erbij te zijn. Graag even een reactie via mijn emailadres.

  Vriendelijke groet,
  Henk Buijks, Heesch

  Like

 4. Roel Jansen zegt:

  Hallo Piet, zag bij toeval video over je met boek over Balgoyse minse. Mijn opa Hendricus Jansen (Hent) , ook wel Hent de mof genoemd omdat hij 16 jaar in Duitsland had gewoond) en oma Elisabeth van Tilburg woonden in Balgoy en mijn vader Piet is er ook geboren. Waar kan ik je boek kopen? Woon in Brisbane.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s