Wie kan meer vertellen over deze foto?

Staande op de middelste rij vanaf links zijn duidelijk herkenbaar Petrus van Erp (1898-1969) en Johanna Helena van Tuijl (1896-1982), mijn opa en oma van vaders kant. Wat was de precieze relatie met het zilveren bruidspaar en wie kan de rest van de mensen noem die op de foto staan?
Bij het zoeken naar Geffense foto’s in de fotobank van het Brabants Historisch Informatie Centrum kwam ik deze foto tegen. Het betreft een foto die gemaakt is in 1945 in Geffen, Papendijk 23. Het is de zilveren bruiloft van fam. J. van Erp – v. Laanen en volgens de gegevens is het een familieportret.
Het identificatienummer in de fotobase is: 1636-000454.

Staande op de middelste rij vanaf links zijn duidelijk herkenbaar Petrus van Erp (1898-1969) en Johanna Helena van Tuijl (1896-1982), mijn opa en oma van vaders kant. Wat was de precieze relatie met het zilveren bruidspaar en wie kan de rest van de mensen noem die op de foto staan?

Een snelle scan door de huwelijksregisters van het BHIC levert binnen de kortste keren resultaten op. J. van Erp is Jacobus van Erp, een broer van Petrus (Piet). Dus nu heeft Jacobus ook een gezicht gekregen voor mij. Blijft de nieuwsgierigheid naar nog meer gezichten bij namen van het nageslacht van Cornelis van Erp.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s