Un durpke an de Moas

Eind 2011 kwam een prachtig boekje uit, na vele uren werk door enthousiaste vrijwilligers. Het Dorpsontwikkelingsplan (DOP) van Balgoy. Een dorpsplan op korte en langere termijn voor en door Balgoyse mensen. Mensen en een dorp om trots op te zijn. De tijd zal leren welke en hoe de plannen uit dit DOP gerealiseerd gaan worden. Hoewel iedereen in Balgoy het boekje in papiervorm heeft gekregen, wil ik het toch nog een keer digitaal onder de aandacht brengen, zodat we als Balgoyse mensen betrokken blijven. De leefbaarheid van de kleine kernen is sinds jaren ook een politiek thema. De gemeenteraad van Wijchen vindt het belangrijk dat wij, als inwoners van Balgoy actief betrokken zijn bij onze directe leef­ en woonomgeving. Doen dus!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s