En…… dan ben je opa.

Vrijdag 19 juli 2013, een zonnige zomerdag in het Zeelandse Wissenkerke. Hier op landschapscamping Wilgenoord is, net als in het rustige Balgoy, niet veel te merken van de zomerdrukte. Anders zal het zijn op de Zeelandse stranden, waar duizenden vakantiegangers zullen genieten van de zon. Anders is het ook in Nijmegen, waar het volop feest is en de Vierdaagse lopers op weg zijn naar de finish op de Via Gladiola. Duizenden lopers en nog veel meer toeschouwers in de brandende hitte van deze zomerse dag. Dat alles gaat aan mij voorbij, want ik ben vandaag voor de eerste keer opa geworden.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s