De Vierdagse doortocht 2013 – Stiller dan voorheen?

Hoe zal het zijn woensdagmorgen 17 juli 2013? Tussen half 6 en 6 uur zullen de eerste wandelaars Balgoy passeren. Vele 50-ers zullen nog volgen. De tweede dag is lang en taai. Veel wandelaars worden wakker met stramme spieren en denken waar ben ik aan begonnen. Na ongeveer 20 km bereiken ze Balgoy, het lijken er al bijna 40. Maar… als ze bij de kerk aankomen en rechtsaf slaan de Hoeveweg in richting lange, lange maasdijk worden ze opgewacht door Teun en Sjan. Weliswaar geen dorpscafe meer, maar wel nog steeds lekkere soep, een broodje of koffie. Oh ja, en een gezellig stukje muziek ontbreekt meestal ook niet. Althans zo ging het vorig jaar.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s