How To Get More Followers On Google Plus | ScottBradley.name

(Bron: ScottBradley.name)

Google heeft een compleet nieuw sociaal netwerk gelanceerd, genaamd Google Plus. Google plus is Google’s derde poging om in de wereld van de sociale media te stappen, na twee “mislukkingen”: Orkut and Google Buzz.

Na een kleine twee weken op het G+ platform ben ik nog steeds enthousiast; tot nu toe was het een fantastische ervaring door de flexibele rechtenstructuur en de vele andere mogelijkheden om berichten, info en andere wetenswaardigheden te delen.

Op dit moment staat Google alleen persoonlijke profielen toe, maar binnenkort worden ook zakelijke profielen toegelaten. Hierdoor zullen de mogelijkheden nog vele malen groter worden.

In de onderstaande hyperlink deelt Scott Bradley enkele tips en trucs met ons, die kunnen helpen om meer volgers te krijgen op sociale netwerken in het algemeen en Google plus in het bijzonder. Hoe meer volgers je krijgt op Google plus en hoe meer mensen jou volgen, des te sneller zal de populariteit stijgen en komen er wellicht ook sneller verbeteringen en nog meer mogelijkheden voor het platform.

How To Get More Followers On Google Plus | ScottBradley.name

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s