Wederom familiebezoek van de familie Thijssen tijdens Vierdaagse

Ook dit jaar kwam de familie Thijssen – Antoon en Gerard, vergezeld door zwager Piet van Hees – op bezoek in Balgoy. Ze kwamen speciaal ome Harrie gedag zeggen tijdens de tweede dag van de Nijmegense Vierdaagse. Omdat ze maar 40 km hoeven te lopen per dag, moeten ze een enkele km’s van het parkoers af, maar dat doen ze met plezier. Ome Harrie had ze ook wel verwacht en het was dan ook weer een gezellige ontmoeting. Na een paar koppen koffie en de traditionele foto werd de tocht voortgezet met de belofte om volgend jaar weer terug te komen.

Voor meer foto’s klik hier. 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s