Koninginnedag 2013

In tegenstelling tot andere jaren is het erg stil in het dorp vandaag. Balgoy maakt een uitgestorven indruk op deze speciale koninginnedag. Wij vierden dat dan ook al afgelopen zaterdag met de traditionele oranje optocht en de spelletjes.
Vandaag zit iedereen aan de buis om te kijken naar de kroning van onze nieuwe koning Willem-Alexander. Misschien zijn er zelfs wel mensen naar Amsterdam.
Maar dan om 10.00 uur, precies bij de overdracht van het koningschap, wordt plots de stilte verbroken en luiden de kerkklokken! Een mooie traditie in het dorp om bij hele speciale gelegenheden dit te doen.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s