Frans Laurant stopt na 35 jaar Oranje Comite

In de Wegwijs van deze week lezen we dat Frans Laurant na 35 jaar gaat stoppen als lid van het Balgoyse Oranje comité. Frans gaat met pensioen, hij wordt 65 en daarom besloot hij om tegelijk met koningin Beatrix af te treden. Als we zaterdag 27 april de verjaardag van Beatrix gaan vieren en haar abdicatie, zal Frans ook de nodige aandacht krijgen. Bovendien bestaat het Balgoyse Oranje comité ook 35 jaar, dus Frans is al vanaf het begin van de partij. Dubbel feest dus.

Frans zal a.s. zaterdag om 13.00 uur onder de muzikale begeleiding van harmonie Kunst en Vriendschap de vlag hijsen, waarna tot 17.00 uur op het grasveld naast dorpshuis ’t Ballegoyke de feestelijkheden hun beslag krijgen.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s