Opbouwen binnenrommelmarkt KenV 2010

Twee keer per jaar organiseert Kunst en Vriendschap een rommelmarkt. In januari binnen en in juni buiten. De leden van harmonie en drumband zijn er maar druk mee. Alle ingezamelde spullen worden uitgepakt en uitgestald op kramen in het Balgoyse dorpshuis.

De zaterdag voorafgaand aan de Balgoyse binnenrommelmarkt wordt er hard gewerkt door de leden van harmonie KenV om alles op zijn plek te krijgen. Op zondag wordt zoveel mogelijk verkocht; de opbrengst is bestemd voor muziekinstrumenten etc. Hier een fotoimpressie. Voor meer foto’s van zaterdag en zondag klik hier.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s