Familiebezoek tijdens vierdaagse

De tweede dag van de Nijmeegse vierdaagse is de dag van Wijchen. Ook Balgoy maakt dan deel uit van de route. Tot voor een aantal jaren, kwamen de “veertigers” en de “vijftigers” langs, maar doordat Beuningen opgenomen is in het parcours, zijn we de veertigers kwijt. Voor Toon, Piet en Gerard, die alledrie de veertig km liepen, was het dus niet vanzelfsprekend om door Balgoy te lopen. Toch wilden ze ome Harrie even gedag komen zeggen. Die was zeer aangenaam verrast en wilde dan ook heel graag met het drietal op de foto.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s